Lajsna za laminat PVC - Indo 70mm

Lajsna za laminat PVC - Indo 70mm

Tražite moderne podne lajsne usklađene s bojom poda? Onda su lajsne Indo u velikom izboru boja i dezena pravo rješenje za vas!

 

Od nedavno u našoj ponudi imamo i potpuno novu, vrlo modernu podnu plastičnu lajsnu pod imenom INDO. Ova lajsna za laminat proizvedena je novim tehnologijama i nudi se prije svega kao zamjena za drvenu cokl lajsnu uz laminatne podove, gotove parkete, ali i za druge podne obloge (pločice, LVT , tapison i sl). Nova dvodjelna podna lajsna Indo proizvedena je od PVC-a i visoka je 70mm. U donjem dijelu pokriva 26mm odstojanja podne obloge od zida.

Razlozi zašto kupiti Indo lajsnu

. proizvedena je novim WOOD EFFECT i WOOD STRUCTURE 3D tehnologijama koje omogućavaju vjeranu imitaciju površine  pravog drveta (godovi drveta)

. otporna je na udarce i vlagu

. pruža mogućnost provođenja više kablova po prostoriji – lajsna je kombinacija podne lajsne i elektro-kanalice

. laka i brza montaža i demontaža

. dolazi u 20 modernih i trendi boja

 

laminat lajsna

Arbiton Indo PVC lajsne

 

Wood Effect je tehnologija HD tiska koja omogućava veliki nivo detaljne reprodukcije prirodnih godova (šara) na drvetu. Rezultat je lajsna koja bez obzira što je proizvedena od umjetnih materijala pruža dojam prave drvene lajsne i može se koristiti kao pribor uz laminatne podove, vinile ili prave parkete.

Montaža lajsne na 4 načina

Zahvaljujući šini tj. vodilici koja je sastavni dio, Indo lajsne se postavljaju na više načina, što uvelike ubrzava i pojednostavljuje instalaciju lajsni.

- uz pomoć tiplova i vijaka ili čeličnim čavlićima

- ljepljenjem uz pomoć montažnog ljepila - spojnicama uz pomoć profi klamerica

- novi, inovativni način montaže specijalnom Super strong obostrano ljepljivom trakom za brzu montažu tamo gdje bušenje u zid nije moguće ili nije poželjno

- profi klamericom ukoliko se montira na zid od gips-kartonskih ploča (Knauf)

Kao pribor dolaze i svi kutnici za lajsne (unutarnji, vanjski, završni lijevi i desni te spojni) u identičnoj boji same lajsne. U ponudi također imamo i tzv. univerzalni okvir koji montirate na mjesto na samoj lajsni gdje izvlačite električni kabel i na koji možete onda namontirati bilo koju utičnicu za struju, kompjutor, telefon ili sl. Tako da možemo reći da je Indo lajsna na neki način spoj podne lajsne i kanalice za kablove.

Možete birati između 20 modernih i trendi  boja drveta, kao i trenutno vrlo popularnoj čisto bijeloj ili boji aluminija (siva metalik).

 

Pročitajte i ovo ...