Ovaj proizvod dostupan je i u sljedećim opcijama:

Zidna lajsna ukrasna štukatura stiropor G50 50x50 mm

8,00 kn / m | 1,06 € / m
PDV je uključen u cijenu.
Šifra: 3612
m
Ukupno: 16,00 kn | 2,12
Dostupno odmah, rok isporuke 3-5 dana
×

Besplatna dostava vrijedi za iznos košarice iznad 599,99 kn, za manji iznos zaračunavamo dostavu 50 kn.

Samo za podne obloge (vinili, laminati, pločice): Nema besplatne dostave, unosom poštanskog broja u zadanu kućicu provjerite iznos dostave po jednom paketu. Na neke adrese (poštanske brojeve) dostava ove grupe proizvoda nije moguća pa će vam se nakon unosa broja pojaviti obavijest "Dostava na upisani poštanski broj nije moguća".

Ukupnu vrijednost dostave ukoliko je moguća možete vidjeti u košarici nakon unosa adrese prije plaćanja.

Ukoliko izaberete opciju preuzimanja robe u našoj trgovini dostava se ne naplaćuje.

Besplatna dostava iznad 599,99 kn
×

Mogući načini plaćanja:
1. Pouzećem (samo gotovina) do vrijednosti košarice 1.500 kn
2. Općom uplatnicom ili Netbankingom
3. Karticama
: Maestro®, Mastercard® , Visa, Diners Club

4. Keks pay


   

Plaćanje karticama, pouzećem ili uplatnicom
Specifikacija
  • Dužina 2 m
  • Materijal zidne lajsne Stiropor
  • Namjena lajsne Strop
  • Opis
  • Česta pitanja
  • Recenzije proizvoda
Opis

Stiropor lajsne štukature namijenjene su postavljanju na spoj zida i stropa. Osim ukrasne funkcije služe i za prikrivanje npr. pukotina ili nekih drugih manjkavosti.
Štukature su već dugo neizostavni dio uređenje interijera u klasičnom stilu, zadnjih godina koriste se i u moderno uređenim interijerima. Najbolji izgled postiže se ukoliko se kombiniraju sa zidnim štukaturama iz kolekcije Profifloor koje su proizvedene od čvršćeg materijala nego klasični stiropor te su otporne na udarce i habanje koje se može eventualno dogoditi na zidu.

Stiropor lajsne se mogu ostaviti neobojane, ali radi ljepšeg i urednijeg izgleda preporuka je da se obojaju u istu boju kao i zid.

Montaža je uz pomoć ljepila za stiropor u tubi koje se u vidu trake nanosi na poseban rebrasti dio lajsne s unutrašnje strane.

Česta pitanja
Načini plaćanja

Nudimo vam četiri načina plaćanja:


1. Pouzećem (samo gotovina dostavnoj službi) do ukupne vrijednosti košarice maksimalno 1.500 kn. Ukoliko je vrijednost vaše košarice iznad 1500 kn, nije moguće plaćanje pouzećem te izaberite jedan od niže navedenih načina.


2. Općom uplatnicom ili Netbankingom po primljenoj ponudi na račun Oluk d.o.o. kod Erste & Steiermarkische Band d.d., Rijeka,  IBAN HR4924020061100465019

U slučaju ovog načina plaćanja rok za uplatu je tri dana. Obrada narudžbe počinje teći od trenutka vidljivosti uplate na našem računu.


3. Karticama:
Maestro®, Mastercard® i Visa :
    • jednokratna prodaja, neovisno o banci izdavatelju
    • obročna prodaja debitnim Maestro karticama MBnet banaka* i Visa debitnom karticom Erste banke:  2-6 rata (bez odgode plaćanja) bez kamata i naknada za minimalni iznos košarice 200,00 kn
*Banke MBNet grupacije koje trenutno klijentima nude uslugu MBPLUS: Slatinska banka d.d., Sberbank d.d., Istarska Kreditna Banka Umag d.d., Jadranska Banka d.d., Erste&Steiermarkische bank d.d., Kreditna Banka Zagreb d.d., Kentbank d.d.

Diners Club :
    • jednokratna prodaja
    • obročna prodaja do 6 rata bez kamata

4. Keks Pay aplikacijom

 

Dostava robe


Dostava proizvoda vrši se isključivo na teritoriju Republike Hrvatske i to u mjesta na koja dostavlja naša partnerska dostavna služba Intereuropa doo. Molimo uzmite u obzir u određena mjesta dostavna služba ima poseban režim dostave (otoci / rijetko naseljena područja) te isti raspored možete provjeriti ovdje .

Mogući načini dostave i cijena dostave su:

1. Preuzimanje u trgovini – dostava je uvijek besplatna

2. Putem dostavne službe Intereuropa ili vlastitom dostavom Oluk d.o.o. - iznos dostave je 50,00 kn za vrijednost košarice do ukupno 599,99 kn, iznad 599,99 kn dostava je besplatna, osim proizvoda iz grupa podne obloge - vinili, laminati, pločice (vidi pod 3.)

3. Ukoliko se kupuju proizvodi iz grupa podne obloge (vinil podovi, keramičke pločice i laminatni podovi) vrijede slijedeći uvjeti dostave:

Ne primjenjuje se kriterij besplatne dostave iznad 599,99 kn vrijednosti košarice, znači uvijek se naplaćuje dostava (osim preuzimanja u trgovini).
Na prikazu proizvoda Korisniku će nakon unosa poštanskog broja na to predviđeno mjesto biti prikaza jedinična cijena dostave po jednom paketu. Molimo vodite računa da u neke poštanske brojeve (uglavnom otoci) ne vršimo dostavu o čemu ćete dobiti obavijest nakon što ste taj poštanski broj unijeli - "Dostava na upisani poštanski broj nije moguća".

Ukupan iznos dostave za podne oblo