Zidne naljepnice

Zidne naljepnice

Ukrasne naljepnice za zid podižu izgled praznih zidova uz minimalnu investiciju. Jednostavno se postavljaju i održavaju. Nudimo veliki izbor motiva i dimenzija.

Zidne naljepnice - jednostavan način da ukrasite svoj zid

Dosadno vam je gledati iste, ujednačene zidove u svom domu iz godine u godinu, a nemate vremena za malo renoviranje i promjenu boje na zidu? Zidne naljepnice su brz, jeftin i učinkovit način da napravite malu promjenu u spavaćoj sobi, dnevnom boravku, kupaonici ili kuhinji.

Naljepnice su najlakši način za promjenu ukrasa u svakoj prostoriji. Možete jednostavno promijeniti stil sobe osvježavanjem dodataka i odabirom pravih zidnih naljepnica.

Naljepnice su način brzog uređenja bez potrebe za skupim renoviranjem. Dostupne su u širokom rasponu boja i uzoraka. Mogu se lijepiti i odlijepiti više puta, što daje neograničene mogućnosti ukrašavanja bez oštećenja i prljavštine na zidovima. Dobro izgledaju i na zidu i na stropu, posebno u kombinaciji s odgovarajućom rasvjetom i dobro odabranim dodacima.
Raznolikost uzoraka je ogromna. Najpopularniji motivi su: elementi arhitekture, priroda, životinje, natpisi, orijentalni motivi, ornamenti, figure pop kulture.

Biljni uzorci su posebno vrlo popularni: grane, drveće, cvijeće, grmlje. Baš kao i prisutnost pravih biljaka u domu, one također uspješno stvaraju atmosferu mira.

Provjerite široku ponudu zidnih naljepnica u našem webshopu!