Lajsne za laminat

Lajsne za laminat

Lajsne za laminat mogu biti različitih oblika, boja i materijala. Možete ih uskladiti sa bojom podne obloge ili izabrati kontrasnu boju kao što je bijela, siva ili trenutno vrlo moderna antracit boja. Nudimo vam veliki izbor kolekcija lajsni, sigurni smo da možete pronaći odgovarajuće lajsne za sebe.

Kako pravilno odabrati lajsne za laminatni pod?

Već žurimo s objašnjenjima!
Postoji nekoliko rješenja. Zapravo, kako ćete odabrati svoje lajsne ovisi o efektu koji želite postići. Lajsne možete odabrati u skladu s bojom poda, odnosno paziti da na neki način budu njegov produžetak – odraz strukture i boje drveta. Ovakav pristup čini lajsne nenametljivim, a cijeli pod izgleda stvarno elegantno. Danas, kada možemo pronaći desetke, ako ne i stotine dostupnih boja i kompozicija koje oponašaju ili reproduciraju strukturu drva, ovaj način odabira lajsni posebno je popularan.

Lajne u boji drveta mogu biti izrađene od medijapana (MDF) ili plastike (PVC). Medijapanske lajsne visine 4 - 5 cm su gotovo cijelo desetljeće bile neizostavan izbor svakog kupca koji kupuje laminat. To je lajsna koja zadovoljava najosnovniju funkciju - pokriva prostor između poda i zida, no što se tiče otpornosti na habanje, oštećenja i vlagu nije dobar izbor jer je prekrivena relativno nekvalitetnom papirnom folijom. Zato su zadnjih godina najprodavanije lajsne od plastike koje su puno trajnije i otpornije na oštećenja, a cjenovno vrlo konkurentne.

Iz našeg bogatog izbora PVC lajsni za laminat možemo vam preporučiti top kolekcije: INDO i LARS.

Ukoliko ne želite identične lajsne s bojom poda, već želite uskladiti lajsne s ostalim elementima uređenja interijera – prozorskom stolarijom ili sobnim vratima, onda je savršen izbor lajsna u bijeloj boji. Ovo rješenje dobro funkcionira u nešto modernijim interijerima. Također treba imati na umu da se neke lajsne mogu obojiti u skladu s bojom zidova. Tada će biti manje vidljivi, ali i dalje funkcionalni element.

Kvalitetne lajsne bijele boje koje vam možemo ponuditi su iz kolekcije: PAINT IT (medijapan) ili PROFIFLOOR (HD polistiren).

Načini postavljanja lajsni su različiti, od lijepljenja do montaže tiplom i vijkom, a ukoliko vam je ovo bitan faktor u filterima proizvoda smo vam ponudili i ovu mogućnost, kao i postojanje gotovih kutnika za lajsne. Slobodno u filterima zadajte sve kriterije koji su vam bitni, trudili smo se da obuhvatimo sve najznačajnije karakteristike lajsni

Bez obzira koje lajsne izaberete biti ćete zadovoljni kvalitetom koja nam je najvažniji kriterij uvođenja neke kolekcije u ponudu.