Karniše

Karniše

U našoj ponudi imamo karniše od različitih materijala. Metalne karniše se uglavnom koriste u moderno uređenim interijerima. Za one koji vole klasično uređenje su drvene karnišne. Brzina, jednostavnost i ekonomičnost postavljanja PVC stropnih karnišni predstavljaju glavni razlog odabira ovih karniša.

Karniša je jedan od proizvoda koji morate imati u svom interijeru.

Zašto? Zato jer je to proizvod koji vam u kombinaciji sa zavjesama omogućuje učinkovito prekrivanje prozora radi zaštite od svjetla i pogleda izvana, a osim toga, izvrstan je element uređenja interijera.

Što nudimo?

Zanimljivo i trenutno vrlo moderno rješenje je metalna karniša, jer ne samo da se odlikuje visokom kvalitetom i zanimljivim dizajnom, već je i otporna na štetne utjecaje vanjskih čimbenika, što utječe na njezin vijek trajanja. Dodatak u obliku metalne karniše će učinkovito obogatiti unutrašnjost vaše sobe. Metalne karniše brenda Profidecor koji imamo u našoj ponudi sadrže karike sa štipaljkama koje možete po želji maknuti i zavjesu direktno staviti na šipku. Izbor je na vama.

Boje metala su prigušene i ne ističu se previše u odnosu na okolinu. Ako tražite karniše za modernije interijere, možemo vam ponuditi srebrnu mat, inox sjajnu ili inox crnu karnišnu. S druge strane, kada je vaš stan uređen u klasičnom, tradicionalnom stilu, najbolje rješenje biti će metalne karniše u boji antik mesinga.

Za interijere uređene u rustikalnom stilu preporučamo naše drvene karniše iz kolekcije Eco Line u bojama hrast, bukva i trešnja.

Plastične stropne vodilice izabrati će oni kojima je funkcionalnost na prvom mjestu te ne žele vidljivu karnišu. Stoga ovaj tip još zovemo i skrivene karniše, jer su skrivene bilo iza dijela spuštenog stropa ili od zavjesa sašivenih na poseban način tako da dotiču strop. Ove karniše su neutralne bijele boje jer se trebaju što bolje uklopiti u okolinu.

Bez obzira koji ćete tip karniše izabrati u svakom pakiranju nalazi se sve što vam je potrebno za montažu (tiplovi i vijci), kao i dovoljan broj karika ili kukica ovisno o modelu i dužini karniše.