Profifloor lajsne

Profifloor lajsne

Ova kolekcija podnih lajsni nudi izbor više oblika lajsni u visini od 6 do 12 cm. Lajsne su bijele boje i mogu se obojati u neku drugu! Izaberite između ravnih minimalističkih modela ili reljefiranih za bogatiji izgled interijera. Jednostavna montaža uz pomoć silikona.

Profifloor podne lajsne izrađene su od visokokvalitetnih polimernih materijala. Karakterizira ih mala specifična težina i visoka udarna čvrstoća. Površina letvica je prekrivena tankim slojem posebnog materijala koji jamči visoku otpornost na udarce i habanje. Profifloor lajsne, za razliku od proizvoda od medijapana ili drveta, 100% su otporne na vlagu, kao i na napade gljivica, bakterija i plijesni, pa ih možemo postavljati u sve moguće prostorije, čak i one sa mogućom vlagom.

Profifloor lajsne su idealan element završne obrade poda i unutarnjeg uređenja, savršeno se uklapaju u klasično i moderno uređene interijere dajući im posebno lijepi stil i eleganciju. Lajsne su savršena veza između poda i zida u smislu prekrivanja dilatacijskih fuga, koriste se kako za plutajuće (laminat, vinil, troslojni parketi), tako i za klasične drvene podove.

Profifloor lajsne su u bijeloj boji, ali preporuča se bojanje bojama na bazi pode kako bi se prilagodile bojama u interijeru.

Lajne se lako montiraju uz pomoć montažnog ljepila. Ne postoje gotovi kutnici te se lajsne na vanjskim i unutrašnjim spojevima moraju rezati pod kutem.

Preporučamo i korištenje zidnih ukrasnih lajsni (štukatura) iz iste kolekcije radi što skladnijeg izgleda interijera.