Drvene lajsne i letvice

Drvene lajsne i letvice

U grupi proizvoda drvene letvice nudimo raznovrsne modele namijenjene hobistima i profesionalcima. Drvene lajsne su hoblane od prvoklasnog sušenog materijala različitih profila i namjene: kvadratne, pravokutne, okrugle, L profil, za lamperiju, za parket, oko vrata. Osim jele nudimo i lajsne izrađene od bukve i hrasta.

Naš sveobuhvatan asortiman letvica od mekog (jela) ili tvrdog (bukva, hrast) drveta pomoći će vam da završite svoj interijer, namještaj ili neki drugi "uradi sam" projekt. Bez obzira trebate li letvice i lajsne za gradilište ili kućnu upotrebu imamo dovoljno široki asortiman da zadovoljite svoje potrebe.

Naše drvene lajsne dolaze u raznim profilima i za razne namjene.

Da bismo vam olakšali odabir podijelili smo ih u nekoliko kategorija:

lajsne za parket (jela, hrast furnir, bukva) u visinama od 35 do 120 mm

lajsne oko vrata - dovratnici (jela, hrast furnir, MDF bijele)

lajsne za lamperiju (jela)

kutne lajsne (jela)

univerzalne lajsne (jela) - kvadratne, pravokutne, okrugle, kant

Sve lajsne i letvice su izrađene od sirovine prve klase koja je dobro prosušena te nisu moguća naknadna neugodna iznenađenja u vidu iskrivljenja, pucanja ili lomova na mjestu čvorova. Lajsne su fino hoblane te imaju glatku površinu. Lajsne su uvijek rezane na jednaku dužinu 2 ili 2,2 m.

Možemo sasvim sigurno ustvrditi da su naše drvene letvice i lajsne najkvalitetnije na tržištu. Provjerite!

Sigurni smo da u velikom izboru u našoj trgovini možete pronaći odgovarajuće lajsne, a slobodno prelistajte i naš online katalog.