Pet savjeta za uređenje apartmana za iznajmljivanje

Pet savjeta za uređenje apartmana za iznajmljivanje

Potrebno je u startu odvojiti malo vremena i razmisliti kako bi trebao izgledati apartman koji će nam donositi lijepu zaradu u godinama koje dolaze, a da duže vremena bude privlačan i potencijalnim gostima.

Opremate vlastiti apartman za najam, ali nemate dodatne financije za uslugu profesionalnih dizajnera interijera? Mislite da to možete sami? Možda i možete, ali ipak predlažemo vam da slijedite nekoliko naših osnovnih savjeta koji vam u tome mogu pomoći.

1.  Odaberite stil uređenja unaprijed

Improvizacija nas često zna spasiti u zadnji čas. No kada pričamo o uređenju interijera ne bismo je preporučili. Odlazak u trgovinu bez plana i ideja te kupnja svega što nam se svidi (ili još gore, svega što je na popustu) vodi nas ravno u dizajnerski kaos. Potrebno je odvojiti malo vremena i razmisliti kako bi trebao izgledati apartman koji će nam donositi lijepu zaradu u godinama koje dolaze, a da bude privlačan i potencijalnim gostima.

Lokacija apartmana

Najjednostavnija i najsigurnija inspiracija je lokacija apartmana u širem smislu – blizu mora, na kontinentu, u gradu, na selu… Ukoliko ste na moru izabrati „morsku“ temu ima smisla. Previše predvidljivo? Možda, ali stavite se u ulogu gosta koji d