Novosti

Lajsna za laminat integra

lajsna podna integra arbiton

Lajsna za laminat integra je najluksuznija lajsna u našoj ponudi. Izrađena je od inovativnog eco-friendly materijala – videlita. Visoka je 8cm, a u donjem dijelu pokriva 21mm. Lajsna je dvodijelna – sastoji se od vodilice i ukrasne lajsne.

Specifičnost same podne lajsne je njen izgled koji 100% oponaša prirodan izgled drveta, a to je postignuto uz pomoć “Wood structure” tehnologije koja utiskuje godove drveta na samu lajsnu. Struktura drveta se može osjetiti pod prstima, a lajsna izgleda identično kao i površina laminata na kojoj se ta tehnologija koristi već duže vrijeme. Također se u bojanju lajsne koristi “Wood effect” način koji vjerno imitira prirodnu boju drveta.

Ove lajsne za podne obloge Integra su vodootporne i otporne na habanje i udarce te se mogu koristiti i u prostorima s većom fluktuacijom ljudi. Bez straha je možete prati vodom za razliku od klasične MDF laminat lajsne.

intergra80

Osima za laminatne podove možemo je preopručiti kao podnu letvicu za vinil obloge, parkete i keramičke pločice, pogotovo one koje imitiraju izgled drveta.

Integra se montira uz pomoć vodilice-šine (dolazi u paketu sa samom lajsnom) koje ima mogućnost fiksiranja na zid na 4 načina:

nontaza-integra-lajsni

  • montažnim ljepilom
  • tipli+vijci
  • dvostuko ljepljivom trakom
  • profi klamericom (na gips-kartonske zidove)

Sama vodilica nudi mogućnost provođenja elektro kabela ukoliko je potrebno.

Integra lajsnu nudimo u 20 boja: 18 imitacija drveta, te u bijeloj i boji aluminija.

KUPI INTEGRU!

Related Posts