Novosti

Lajsna za laminat INDO 70mm

lajsna za laminat

Od nedavno u našoj ponudi imamo i potpuno novu, vrlo modernu podnu lajsnu pod imenom INDO.

Ova lajsna za laminat proizvedena je novim tehnologijama i nudi se prije svega kao zamjena za drvenu cokl lajsnu uz laminatne podove, gotove parkete, ali i za druge podne obloge (pločice, LVT , tapison i sl).

Nova dvodjelna podna lajsna INDO proizvedena je od PVC-a i visoka je 70mm. U donjem dijelu pokriva 26mm odstojanja podne obloge od zida.

Razlozi zašto kupiti INDO lajsnu:

. proizvedena je novim WOOD EFFECT i WOOD STRUCTURE 3D tehnologijama koje omogućavaju vjeranu imitaciju površine  pravog drveta (godovi drveta)

Wood-structure lajsna

. otporna je na udarce i vlagu

. pruža mogućnost provođenja više kablova po prostoriji – lajsna je kombinacija podne lajsne i elektro-kanalice

. laka i brza montaža i demontaža

. dolazi u velikom izboru modernih i trendi  boja

Wood Effect je tehnologija HD tiska koja omogućava veliki nivo detaljne reprodukcije prirodnih godova (šara) na drvetu.

Rezultat je lajsna koja bez obzira što je proizvedena od umjetnih materijala pruža dojam prave drvene lajsne i može se koristiti kao pribor uz laminatne podove ili prave gotove parkete.

MONTAŽA LAJSNE je moguća na 4 načina:

– uz pomoć tiplova i vijaka ili čeličnim čavlićima

– ljepljenjem uz pomoć montažnog ljepila

– spojnicama uz pomoć profi klamerica

– i potpuno NOVI, INOVATIVNI način montaže specijalnom Super strong obostrano ljepljivom trakom za brzu montažu tamo gdje bušenje u zid nije moguće ili nije poželjno

montaža-lajsni

Kao pribor uz lajsnu dolaze i svi kutevi (unutarnji, vanjski, završni lijevi i desni i spojni) u identičnoj boji same lajsne.

Kao pribor uz INDO lajsnu postoji i univerzalni okvir koji montirate na mjesto na samoj lajsni gdje izvlačite električni kabel i na koji možete onda namontirati bilo koju utičnicu za struju, kompjutor, telefon ili sl.

okvir

Možete birati između 20 modernih i trendi  boja drveta, kao i trenutno vrlo popularnoj čisto bijeloj, crnoj ili boji aluminija (siva metalik).

web shop

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related Posts