Novosti

Boja za školske ploče/magnetna boja

[fusion_text]

Jedna od čestih roditeljskih “jadikovki” je da im djeca često šaraju po zidovima. Zašto ih ne bismo i sami potaknuli da iskazuju svoju kreativnost ali na točno određenom mjestu: zidu koji smo posebno pripremili da služi kao velika “memo ploča”?

Zid premazan posebnom bojom za školske ploče daje mogućnost pisanja  s školskom kredom , a magnetna boja omogućuje vješanje raznih slike i poruka magnetićima, baš kao na hladnjaku.

Obje boje se mogu kombinirati, s time da prvo nanosimo magnetnu, a preko nje boju za ploče. Boja za školske ploče i magnetna boja osim na zid se mogu nanositi i na druge materijale: drvo, lesonit, namještaj, bitno je da je površboja za školske pločeina ravna i glatka.

Nisu dječje sobe jedino mjesto gdje ova kombinacija izgleda efektno – u kuhinjama, uredima, trgovinama, školama, dječjim vrtićima, a u zadnje vrijeme i u sasvim običnim interijerima kao što su dnevna ili spavaća soba.

Mnogi moderno uređeni hosteli, stanovi ili apartmani za iznajmljivanje koriste prednost ovih boja da bi gostima dočarali turističku ponudu koja se nudi u okolici ili im jednostavno poželjeli dobrodošlicu uz par napomena preko cijelog zida!

                 

Related Posts